Så går turen af sted. Af sted til djævleøen, hovedstaden, København. Kært barn har mange navne. Men nu er vi på vej. Vi er på vej over og fejre mors fødselsdag. Hun fylder år i dag og vi kører hele den lange vej fra Nordjylland. Samtidig med at vi skal være derovre skal vi samtidig besøge noget familie som vi har derovre. Der er planlagt stor middag hos min onkel som har bestilt friske råvarer fra vores ’hjemland’.
Tradition for kage
Min onkel ringede for et par dage siden og sagde at vi var inviteret over til at spise når vi kom til hovedstaden. Der ville han sørge for den klassiske rutebilslagkage. Den er blevet tradition at lave til fødselsdage i vores familie. Den er nemlig rigtig nem, flot og smager rigtig godt. Opskriften kan du se her.
Friske råvarer
Udover den lækre kage som vi skal have, så er der også bestilt mad fra skagenfood.dk som levere årstidens friske fisk. Det er min onkel som har sørget for at bestille det. Min mor blev meget glad for at høre at det netop var skagenfood vi skulle have. Hun er selv opvokset i Skagen og er derfor opvokset med en masse friske råvarer som findes i vandet.
Da min mor er så erfaren indenfor madlavning af fisk, får hun da også lov til at tilberede fisken. Det vil hun også meget gerne selv, til trods for at hun har fødselsdag og egentligt bare skal slappe af. Men hun har altid sagt at hun slapper af så snart hun laver noget hun kan lide